Home
Support
 
 

Medewerker Sales Operations & Administration

Metrohm Autolab B.V. – een dochtermaatschappij van Metrohm Group – is een internationaal opererend bedrijf met circa 50 medewerkers. Wij zijn gevestigd in Utrecht en ontwikkelen, produceren en verkopen hoogwaardige meetinstrumenten voor R&D laboratoria op het gebied van elektrochemie. In ons vakgebied zijn we ruim 30 jaar technologisch trendsetter met producten die tegenwoordig in meer dan 80 landen worden afgezet.

Voor vervanging op onze Administratie afdeling zoeken wij een ervaren

Medewerker Sales Operations & Administration (M/V - 32-40 uur)

op minimaal MBO niveau.

In deze functie omvat jouw werk een verscheidenheid aan administratieve taken. Het bijhouden van de gehele orderadministratie volgens ons ERP systeem is een van jouw belangrijkste taken. Je ondersteunt de Sales Operations & Office Manager in het voorbereiden van productie planning. Je regelt het transport van onze producten en daaraan gekoppelde logistieke en export zaken. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar voor verschillende facilitaire zaken waaronder het ontvangen van bezoekers, boeken van hotels, regelen van kantoorbestellingen, beantwoorden van de telefoon en verwerken van de post.
Wij verwachten van jou dat je de back-up bent van de Sales Operations & Office Manager bij haar afwezigheid.

Wij bieden een zeer prettige werkomgeving in een informeel bedrijf met internationale contacten. We vragen grote mate van zelfstandigheid in een zeer gevarieerde functie. We bieden uiteraard een goed salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Vanwege het internationale karakter van ons bedrijf is een goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk.

Wij vragen:

  • creativiteit, verantwoordelijkheid en doorzettingsvermogen;
  • een afgeronde MBO opleiding;
  • kennis van export is een prĂ© alsook van Letter of Credits;
  • kennis van Microsoft Office;
  • accuratesse en een proactieve houding;
  • goede communicatieve vaardigheden, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid.

Sollicitaties kun je sturen per email naar: jobs@metrohm-autolab.com. Ook kan je naar dit adres mailen voor aanvullende informatie en/of vragen over de functie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.