Home
Support
 
 

Productie medewerker / Inpakker

Metrohm Autolab (Utrecht, Nederland), een dochteronderneming van de Metrohm Groep, is een toonaangevende leverancier van analytische en wetenschappelijke instrumenten voor de elektrochemie in laboratoria over de hele wereld.

Wegens toenemende groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een:

Productie medewerker / Inpakker

Jouw taken: als inpakker ben je verantwoordelijk voor het uitpakken van binnenkomende goederen en het plaatsen van goederen in het magazijn, met behulp van een stapelaar. Daarnaast pak je onze apparatuur in en verzendt deze naar de klant vanuit onze goed ingerichte werkplekken. Je zorgt voor het schoon, schokbestendig en volledig inpakken van onze orders waar bij je onder meer de typenummers, serienummers, pakbonnummers en klantnaam checkt. Je bewaakt de voorraad inpakmaterialen. Je houdt de levertijd van de instrumenten in de gaten. Je werkt samen met een collega-inpakker en het secretariaat voor een ongestoorde voortgang van de goederenstroom. Daarnaast neem je inkomende goederen aan en zet deze in de voorraad in overleg met de afdeling inkoop.

Als productiemedewerker monteer je mechanica, controleer je printplaten en testdata en draai je automatische testen.

Jouw profiel: je bent secuur en werkt netjes. Je weet van aanpakken en kan nevenwerkzaamheden verrichten op de productievloer. Als inpakmedewerker van Metrohm ben je de laatste persoon die de goederen ziet; een goede en deugdelijke verpakking is noodzakelijk bij alle (internationale) transporten. Ordelijk, zelfstandig en nauwgezet werken is een vereiste voor deze functie. Een goede fysieke conditie is een voorwaarde, het gewicht van de instrumenten loopt uiteen van 1 tot 25 kilogram. Kennis van Elektronica is een pre.

Over Metrohm:

De Metrohm Groep (www.metrohm.com) is een van 's werelds meest betrouwbare fabrikanten van uiterst nauwkeurige instrumenten voor chemische analyse. De marktsegmenten die we bedienen zijn onder meer chemische, petrochemische en bio-brandstof, polymeren en kunststoffen, farmaceutische producten, energie, oppervlaktebewerking, milieu, voedsel en drank, en bedienen zowel industriƫle als academische klanten. Tegenwoordig zijn we een bedrijf met meer dan 2000 werknemers in meer dan 80 landen met onze eigen dochterondernemingen en een exclusief distributeursnetwerk.

Metrohm Autolab is een wereldwijd opererende dochteronderneming van de Metrohm Groep die instrumenten levert voor R&D-laboratoria op het gebied van elektrochemische analyse en onderzoek. Onze marktsegmenten voor de markt omvatten energieopwekking en -opslag, corrosiepreventie, biosensoren, fundamenteel onderzoek, plating, milieu- en traceeranalyses.

Ons bedrijf is gevestigd in Utrecht, Nederland, met ongeveer 50 werknemers die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van de AUTOLAB-portfolio wereldwijd.

Solliciteren:
Stuur je sollicitatie naar [email protected] ter attentie van Anneke Ausma.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!